top of page

Eteenpäin ahdistumatta -ratkaisukeskeinen kurssi

29.9. - 13.10.2021 keskiviikkoiltaisin klo 19-20.30

Eteenpäin ahdistumatta -ryhmä on ratkaisukeskeisiä työkaluja ja kokonaisvaltaista läsnäoloa yhdistävä kurssi kaikille, joita ahdistaa.

Kurssi tukee omaa ahdistuksen hallintaa ja opettaa helppokäyttöisiä niksejä ahdistuksen hallitsemiseksi arjen kiireiden keskellä. Tutkimme muun muassa keinoja ahdistuksen lievittämiseen sekä hetkiä, joissa ahdistus ei ole läsnä. Näistä löytyvät muutoksen siemenet!

Ryhmän tavoitteena on synnyttää uusia oivalluksia ja saada vertaistukea muilta osallistujilta, jotka ovat samassa tilanteessa.

Kurssin sisältö:

Kurssi Eteenpäin ahdistumatta kokoontuu kolme kertaa. Ryhmäkokoontumisissa käsittelemme ahdistus-teemaa ratkaisukeskein välinein kuten asteikon, aiempien onnistumisien, tilanteessa esiintyvien poikkeusten ja voimavarojen tarkastelun kautta. Ryhmässä jaetut kokemukset auttavat oivaltamaan uusia keinoja sekä auttavat kokemaan, että et ole tilanteessa yksin.

Näiden lisäksi harjoittelemme kehon rentouttamista, teemme lyhyitä meditaatioita sekä helppoja NLP-harjoituksia. Kurssi sisältää myös itsenäisesti, omalla ajalla tehtäviä pohdinta- ja tarkastelutehtäviä. Kurssilta löytämiäsi rentoutusharjoituksia voit jatkaa myös helposti kotona.

Tämän kurssin avulla vahvistat voimavarojasi, helpotat ahdistunutta oloasi ja palautat toimintakykyäsi. Toiveikkuuteesi lisääntyy ja tulevaisuuden näkymät


Kurssin ohjaamisesta vastaa ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, FM Pia Kokko.

Kenelle kurssi sopii:

Tämä kurssi sopii kaikille, jotka haluavat helpottaa ahdistustaan, kartuttaa työkalujaan ahdistuksen käsittelyyn sekä elvyttää omaa toimintakykyään arjessa.

Kurssilla käsiteltävistä näkökulmaa muuttavista kysymyksistä sekä läsnäolon ja rentoutumisen työkaluista on sinulle hyötyä myöhemminkin, kun koet olevasi ahdistunut. Kartutat siis omia taitojasi lieventää ahdistusta myös tulevaisuudessa!

Osallistuaksesi kurssille, et tarvitse aiempaa tietoa ratkaisukeskeisestä terapiasta, rentoutumismenetelmistä tai kokonaisvaltaisesta läsnäolosta.

Riittää, että tulet avoimin mielin, olet valmis katsomaan ahdistustasi uudesta näkökulmasta ja koet muutoksen mahdollisena.

Saat osallistua omana ainutlaatuisena itsenäsi nykyisestä tilanteestasi käsin. Olet kiinnostunut voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin.

Milloin kurssille ei kannata tulla:

Kurssi ei sovellu akuutista mielenterveydenhäiriöstä kärsivälle. Mikäli koet olevasi intensiivisen, henkilökohtaisen avun tarpeessa, hakeudu kurssin sijaan olosi mukaan lääkärin konsultaatioon tai asianmukaiseen yksilöterapiaan.


Kurssi ei myöskään sovellu sinulle, jos et juuri nyt kaipaa muutosta elämääsi tai et ole kiinnostunut kokonaisvaltaisista rentoutumiskeinoista.

Ryhmään otetaan mukaan 10 osallistujaa. Ilmoittaudu mukaan lomakkeella alla!

Kolmen kerran osallistumismaksu yhteensä 75€, sis. alv 24%. 

Ilmoittaudu mukaan viikon 38 aikana niin saat kurssinmaksun 60€ hintaan! 

Paikka: Mielentila, Palosaarentie 23, Vaasa
Päivät: Keskiviikkoillat  29.9. | 6.10. | 13.10. | klo 19-20.30 

Tapahtumat: Skills

Uskollinen uupumus -ratkaisukeskeinen kurssi

27.10. - 17.11.2021 keskiviikkoiltaisin klo 19-20.30

Uskollinen uupumus -ryhmä on ratkaisukeskeisiä työkaluja, NLP-harjoituksia, kokonaisvaltaista läsnäoloa ja luottamuksellista vertaistukea yhdistävä kurssi kaikille väsyneille ja uupuneille.

Ryhmässä keskustelemme uupumuksesta ja siitä, mikä on uupumuksen merkitys elämässäsi tällä hetkellä. Mitä uupumus sinullle viestii ja mihin se haluaa sinun kiinnittävän huomiosi?  Synnytämme oivalluksia elämästä väsymyksen kanssa ja saamme vertaistukea ryhmältä.

Ryhmään otetaan mukaan 10 osallistujaa.
Kurssimaksu yhteensä 100€, sis. alv 24%. 


Paikka: Mielentila, Palosaarentie 23, Vaasa
Päivät: Keskiviikkoillat 27.10. | 3.11. | 10.11. | 17.11. | klo 19-20.30 

SIIRRETTY MYÖHEMPÄÄN AJANKOHTAAN

Valokuvista voimaa vanhemmuuteen -ryhmä on ratkaisukeskeisiä työkaluja, voimauttavan valokuvauksen metodeja, kokonaisvaltaista läsnäoloa ja luottamuksellista vertaistukea yhdistävä kurssi vanhemmille, jotka kokevat haasteita vanhempana olemisessa ja omassa vanhemmuudessaan. Voit olla aivan pienen lapsen vanhempi, tai ehtinyt kipuilla vanhemmuuden kanssa jo pidempään. 


Kurssilla keskustelemme luottamuksellisesti vanhemmuuden haasteista ja tavoitteista, vanhemmuusuupumuksesta, omasta vanhemmuuden kokemuksesta ja haemme valokuvista tukea omannäköiselle vanhemmuudessa vahvistumiselle. Tavoitteena on synnyttää oivalluksia omista vahvuuksista vanhempana, löytää askeleita kohti omannäköistä, vahvempaa vanhemmuutta ja saada vertaistukea ryhmältä. Kurssilla toteutamme parityönä, voimauttavan valokuvan metodein oman vanhemmuusmuotokuvan.

Paikka: Mielentila, Palosaarentie 23, Vaasa

Tapahtumat: Skills

Ilmoittaudu kurssille

Ilmoittaudun kurssille

Tervetuloa! Saat minulta pian sähköpostia.

Tapahtumat: Feedback Form
bottom of page