top of page
  • Writer's picturePia Kokko

Anna pakit Uupumukselle!

Uupumus, tuo näkymätön matkakaveri. Se piiloutuu ryppyisiin kotivaatteisiin, nauttii niiden pari päivää vanhasta hajusta. Uupumus hurraa tyhjälle jääkaapillesi ja istuu vierelläsi kun lämmität eilisen munakkaan, ja nyrpistää sille kuitenkin nenäänsä. Se hihittää kun katsot peiliin ja näet saman naaman, jota jo aamulla vältit katsomasta, tukka samoilla solmuilla. 👱‍♀️ Uupumus nauttii vetelöinnistä, saman kaavan toistamisesta ja aikaansaamattomuudesta. Ei se tarvitse muutosta elämäänsä, vaan on tyytyväinen tähän onnettomaan oloonsa sinun vierelläsi.


Mutta entä sinä? Tarvitsetko sinä jotain muuta, kaipaatko parempaa, toivoa ja tunnetta siitä, että saat kiinni elämästäsi? Tahdotko takaisin ohjaksiin, tuntea eläväsi omaa elämääsi ja olevasi siihen kykenevä?


Kolme kertaa uupumuksen (ja burnoutin) kokeneena tunnistan Uupumuksen saapumisen merkit. Osaan jo varautua sellaisin tempuin, jotta uupumus ei pääse eteistä pidemmälle, eikä ainakaan viemään minua mukanaan sänkyyn! 🛏️


Jos Uupumus on saanut jalkansa oven väliin ja on tunkeutumassa eteiseeni, ryhdyn heti torjuntatoimenpiteisiin. Pienikin asia, jolla saan kohennettua omaa oloani, tuotettua itselleni ilon pirskahduksia ja liikutettua omaa energiaani auttaa.


Jonkin asian toisin tekeminen antaa tunteen pystyvyydestä ja tuottaa iloa, toisin sanoen muuttaa energioitani. Vaikkapa ripsarin laittaminen tai hiusten värjääminen; harmaa tukkapörrö ja väsynyt naama vaihtuu kivemman näköiseksi peilikuvaksi, joka kohentaa oloa yllättävästi. En olekaan enää niin veltto ja vetelys kuin tuntia aiemmin! Energiani on muuttunut! 💫


Tämän yksinkertaistetun vinkin lisäksi mulla on monta muuta toimivaa keinoa uupumuksentorjuntapakissani. Jos haluat saada lisää käytännön niksejä, joilla nostattaa energioita pohjamudista, käy tilaamassa vinkkikirjeeni sivulla www.piakokko.com. Tai varaa aika (meili/YV) ratkaisukeskeiseen lyhytterapiaan ja/tai reikihoitoon. Molemmilla on sama positiivista muutosta aiheuttava voima kohti omaa itseäsi!


191 views

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page