top of page

Reikihoito

Japanista peräisin oleva reikihoito on yksi tunnetuimpia energiahoitomuotoja. Se on kokonaisvaltainen hyvinvointimenetelmä, jonka kautta saa yhteyden omaan sisäiseen maailmaan. Reiki-energiahoito tasapainottaa henkistä ja fyysistä hyvinvointia. Monelle reikihoidot ovat ensimmäinen askel itsetutkiskeluun ja elämän tasapainon tavoitteluun.

Reikihoito on lempeä ja syvärentouttava hoitomuoto, joka sopii erilaisiin elämäntilanteisiin. Hoidettavan keho ottaa vastaan hoitajan käsien kautta välittyvää korkeavärähteistä energiaa juuri sen verran kuin hoidettava tarvitsee ja pystyy vastaanottamaan.

Reikihoitoon voit hakeutua kun tunnet olosi uupuneeksi, masentuneeksi, ehtyneeksi tai haluat muuten vaan "latautua" ja hakea uusia ajatuksia. Syvärentouttavalla reikihoidolla voidaan lievittää myös kiputiloja ja erilaisia uniongelmia.  Rakkaudellinen reikienergia hoitaa kehoa, tunteita ja mieltä.

Reiki: Text
Image by Diego PH

Reiki parantaa energiavirtaa kehossa ja herkistää intuitiota

Sana Reiki koostuu kahdesta japaninkielisestä sanasta, “Rei” (korkeampi tietoisuus tai viisaus) ja “Ki” (elämän energia). Reiki-sana tarkoittaa siis "korkeamman viisauden välittämää elämän energiaa".

Energia virtaa meissä kaikissa luonnostaan. Osaamme jo syntyessämme käyttää elämänenergiaa hoidoksemme. Siirrämme automaattisesti kätemme kehon kipukohdan päälle ja puhallamme lasten kolhuihin.

Useimmilla aikuisilla kehon energiakanavat ovat kuitenkin osittain tai kokonaan tukossa stressin, elämäntapojen tai sairauden vuoksi. Elämänvirtaa estävät tukokset kehossamme saattavat aiheuttaa monenlaisia oireita mielen ja kehon tasoilla. Reikihoidon aikana koettu syvärentoutus laukaisee stressiä ja avaa energiatukkeumia. Hoito purkaa hyvinvoinnin esteenä olevia lukkoja. Oma hienovärähteinen energiataso nousee ja tukokset avautuvat.

Energian vapaa virtaaminen kehossa herkistää kykyämme olla yhteydessä omaan sisäiseen ääneemme. Kehon energiavarastot latautuvat, tasapaino, elämänilo ja luovuus lisääntyvät. Koettu elämänlaatu saattaa parantua, vaikka silmiinnähtävästi kehossa mikään ei muuttuisikaan. Huojentunutta oloa ja säteilevää hymyä lukuun ottamatta.

Reiki: About Me

Kiireetön reikihoito lisää läsnäolon tunnetta

Reikihoito on rentouttava ja tasapainottava energiahoito. Koko kehon kiireetön reikihoito kestää noin tunnin. Hoidettava asettuu sisävaatteissa makuuasentoon hoitopöydälle. Hoidossa käyn kehon läpi päästä jalkoihin asettamalla käteni hoidettavan kehon lähietäisyydelle ja annan energian virrata. Yhtä kohtaa hoidan yleensä muutaman minuutin ajan, intuitiotani ja energian viestejä kuunnellen.

Hoidettaessa korkeavärähteinen universaali energia virtaa kauttani sinne, missä sitä tarvitaan. Hoidettava voi tuntea energiavirtaukset aaltoina, lämpönä tai viileytenä, kihelmöintinä. Usein sekä hoidettava että hoitaja tuntevat olevansa lempeän, rakkaudellisen valosäteilyn ympäröiminä. Luonteeltaan meditatiivinen, läsnäoleva reikihoito on mieltä ja tunteita rauhoittavaa. Siksi hoito usein saattelee hoidettavan lähes unen rajamaille.

Hoidon jälkeen voimme keskustella siitä, millaisia tuntemuksia hoidon aikana nousi esille.

Reikihoidon voi tehdä myös lyhempänä versiona tai tarvittaessa kaukohoitona.

Luonnollisuutensa, toimivuuteensa ja turvallisuutensa ansiosta reiki on levinnyt maailmassa laajalti. Reiki-hoidot eivät perustu tai ole velvoitus mihinkään uskontoon tai elämänkatsomukseen.

Reikiä voi käyttää lisähoitona minkä tahansa muun hoitomuodon rinnalla. Hoidossa ei diagnosoida sairauksia. Energiahoito ei korvaa lääkärin määrämiä hoitoja ja lääkkeitä.

Reiki: Text

Ratkaisukeskeinen reikihoito

Hoidossa tarkastellaan ajatusmaailmaasi uudesta näkökulmasta ja asetetaan tavoitteita tulevalle.

Ratkaisukeskeisen keskustelun lisäksi saat korkeavärähteistä energiahoitoa, joka uudistaa energiakehoasi!

Hoitoon kuuluu ratkaisukeskeisen lyhytterapian mukaan käytävä keskustelu sekä tasapainottava reikihoito. Hoidon jälkeen keskustelemme hoidon aikana syntyneistä tuntemuksista.

Ratkaisukeskeisen reikihoidon voin toteuttaa kanssasi Vaasan hoitotilassani tai etäyhteydellä.

Lähihoidossa keskustelemme ratkaisukeskeisesti 30 min ajan, jonka jälkeen jatkamme 60 min rentouttavalla reikihoidolla. Lopuksi käymme läpi hoidon aikana nousseita ajatuksia n 15 min ajan teekupillisen kanssa.

  

Etäyhteydellä hoidon keskusteluosuus on 30 minuuttia ja voimallisen etäreikihoidon osuus 20 minuuttia. Lopusta jää aikaa vielä 10 minuutin keskustelulle. Tässä hoitomuodossa vastaat teekupposellisen valmistamisesta itse.


Hoidon hinnat livenä 85€ ja etäyhteydellä 50€.

_edited.jpg
Reiki: About Me

Hinnasto & varaukset

Lyhyt reikihoito 40€
30min reikihoito

Reikihoito 60€
Rentouttava n. 60 min koko kehon reikihoito

Reikihoito & keskustelu 70€
Rentouttava n. 60 min koko kehon reikihoito, jonka päätteeksi 15 min keskustelu hoidon aikana syntyneistä tuntemuksista.

Ratkaisukeskeinen reikihoito 85€
Hoidon aluksi 30 min ratkaisukeskeinen keskustelu, jota seuraa rentouttava n. 60 min koko kehon reikihoito. Hoidon päätteeksi keskustelemme teekupin äärellä noin vartin ajan  hoidon aikana syntyneistä tuntemuksista.

Lasten reikihoito 20 min 35€

Etähoito 
20 min 20€

Kaikki hinnat sis alv.

NETTIVARAUS
 

Reiki: About Me
bottom of page